Slobodný Suverénny Európsky Štát

Politica de confidențialitate

Principiile protecției datelor cu caracter personal (denumite în continuare „Principiile“) statului suveran european liber (denumit în continuare „stat“)

Prezenta politică va intra în vigoare la data de 25 mai 2023

Pe site-ul web, care este accesibil la www.europe-state.eu (denumit în continuare „Site-ul“), una dintre principalele noastre priorități este protecția datelor cu caracter personal ale vizitatorilor noștri. Această Politică de confidențialitate prezintă tipurile de informații pe care site-ul le colectează și le înregistrează și modul în care acestea sunt utilizate.

Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de mai multe informații despre Politica noastră de confidențialitate, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

Această Politică de confidențialitate se aplică numai activităților noastre online și se aplică vizitatorilor site-ului nostru în ceea ce privește informațiile pe care le partajează și/sau le colectează prin intermediul Site-ului. Această politică nu se aplică niciunei informații colectate offline sau prin alte canale decât acest site web. Nu colectăm nicio altă formă de date cu caracter personal.

 

Aprobare

Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu Politica noastră de confidențialitate și sunteți de acord cu termenii acesteia.

 

Informații pe care le colectăm

Datele cu caracter personal pe care vi le solicităm și motivele pentru care le solicitați vă vor fi clarificate în momentul în care vă solicităm să furnizați date cu caracter personal. Acest lucru se întâmplă în momentul în care decideți în mod liber să completați formularul de înregistrare și cererea.

Când vă înscrieți pentru un cont, vă vom solicita doar adresa de e-mail. La completarea cererii de cetățenie, vom solicita toate datele necesare pentru eliberarea documentului pe care îl solicitați. Acestea includ prenumele, prenumele, titlurile relevante, datele de contact și de identificare, inclusiv o fotografie.

 

Cum utilizăm informațiile dvs.

Utilizăm informațiile colectate în principal în scopul eliberării documentului dumneavoastră (pașaport) și, eventual, în următoarele moduri:

– funcționarea și întreținerea site-ului web și accesul dumneavoastră la contul dvs.

– comunicarea cu tine

– păstrarea în scopul înregistrării dumneavoastră ca cetățean al statului

– identificarea fraudelor

 

Înregistrarea fișierelor

Site-ul web urmează practica standard pentru utilizarea fișierelor jurnal. Aceste fișiere înregistrează vizitatorii atunci când vizitează site-ul web. Toate companiile de găzduire fac acest lucru și face parte din analiza serviciilor de găzduire. Informațiile colectate prin intermediul fișierelor jurnal includ adrese ip (Internet Protocol), tipul de browser, furnizorul de servicii Internet (ISP), data și ora, paginile de referință/trimitere și numărul de clicuri, dacă este cazul. Aceste date nu sunt asociate cu nicio informație de identificare personală. Scopul acestor informații este de a analiza tendințele, de a administra site-ul web, de a urmări mișcările utilizatorilor pe site-ul web și de a colecta informații demografice.

 

Politica de confidențialitate terță parte

Politica de confidențialitate a statului nu se aplică partenerilor cu care cooperăm (gateway de plată, furnizor de găzduire). Prin urmare, vă recomandăm să citiți Politica de confidențialitate relevantă a acestor terțe părți pentru informații mai detaliate.

Puteți dezactiva cookie-urile prin intermediul opțiunilor individuale ale browserului. Dacă doriți să aflați mai multe despre gestionarea cookie-urilor în anumite browsere web, le puteți găsi pe site-urile web respective ale browserelor pe care le utilizați.

 

Drepturile și obligațiile dumneavoastră

Datele cu caracter personal pe care le solicităm de la dumneavoastră sunt strict necesare pentru emiterea documentului solicitat și pentru evidențele noastre despre dumneavoastră. Cu toate acestea, aveți opțiunea de a exercita următoarele drepturi:

Dreptul de acces – aveți dreptul de a solicita copii ale datelor dumneavoastră cu caracter personal. Este posibil să vă percepem o mică taxă pentru acest serviciu.

Dreptul la rectificare – Aveți dreptul de a ne solicita să corectăm orice informație pe care o considerați inexactă.

În cazul oricăror modificări ale datelor dumneavoastră cu caracter personal, sunteți obligat să ne informați imediat, dar nu mai târziu de 3 luni de la modificare

Dacă aplici, avem la dispoziție o lună pentru a-ți răspunde. Pentru a vă exercita oricare dintre aceste drepturi, vă rugăm să ne contactați.

 

Informații despre copii

Doar un adult poate solicita cetățenia din momentul în care împlinește vârsta de 18 ani. Pentru persoanele cu vârsta sub 18 ani, o cerere este formulată de un părinte sau de un reprezentant legal responsabil. Pentru prelucrarea datelor lor cu caracter personal, prezenta politică se aplică în același mod ca și în cazul adulților.

 

Modificări ale acestei Politici de confidențialitate

Este posibil să ne actualizăm politica de confidențialitate din când în când. Prin urmare, vă recomandăm să verificați această pagină în mod regulat pentru orice modificări. Vă vom notifica cu privire la orice modificări prin postarea noii Politici pe această pagină. Aceste modificări intră în vigoare imediat după postarea lor pe această pagină.

 

Contactați-ne

Dacă aveți întrebări sau doriți să ne informați cu privire la schimbarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, nu ezitați să ne contactați prin e-mail: [email protected]

Slobodný suverénny európsky štát

Sebestačný spoločný život a byť tu jeden pre druhého. V mieri, so vzájomnou úctou, rešpektom a ohľaduplnosťou – ku vlastným životom, životom iných ľudí a všetkých bytostí a k prírode.

Zaregistrovať
občianstvo