Slobodný Suverénny Európsky Štát

Adatvédelem

A Szabad Szuverén Európai Állam (a továbbiakban: „Állam“) személyes adatok védelmének alapelvei (a továbbiakban: „Elvek“)

Jelen Szabályzat 2023. május 25-én lép hatályba

A www.europe-state.eu címen elérhető weboldalon (a továbbiakban: „Weboldal“) egyik fő prioritásunk a látogatóink személyes adatainak védelme. Ez az Adatvédelmi szabályzat felvázolja a webhely által gyűjtött és rögzített információk típusait, valamint azok felhasználásának módját.

Ha további kérdése van, vagy további információra van szüksége az Adatvédelmi irányelveinkről, kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.

Ez az Adatvédelmi szabályzat csak az online tevékenységeinkre vonatkozik, és a weboldalunk látogatóira vonatkozik az általuk a Webhelyen keresztül megosztott és/vagy gyűjtött információk tekintetében. Ez az irányelv nem vonatkozik az offline vagy a jelen webhelytől eltérő csatornákon keresztül gyűjtött információkra. A személyes adatok semmilyen más formáját nem gyűjtjük.

 

Jóváhagyás

Weboldalunk használatával Ön elfogadja Adatvédelmi irányelveinket és elfogadja annak feltételeit.

 

Az általunk gyűjtött adatok

Az Öntől kért személyes adatokat és azok kérésének okait egyértelművé tesszük az Ön számára abban a pillanatban, amikor személyes adatok megadását kérjük Öntől. Ez abban a pillanatban történik, amikor szabadon dönt úgy, hogy kitölti a regisztrációs űrlapot és a kérelmet.

Amikor regisztrál egy fiókot, csak az e-mail címét kérjük Öntől. Az állampolgárság iránti kérelem kitöltésekor minden szükséges adatot kérünk a kért dokumentum kiadásához. Ez magában foglalja az Ön keresztnevét, vezetéknevét, releváns címeit, kapcsolattartási és azonosító adatait, beleértve a fényképet is.

 

Hogyan használjuk fel az Ön adatait?

Az összegyűjtött adatokat elsősorban az Ön dokumentumának (útlevélnek) a kiállításához használjuk fel, valamint esetleg a következő módokon:

– a weboldal üzemeltetése és karbantartása, valamint az Ön hozzáférése a fiókjához

– kommunikáció Önnel

– megőrzés az Ön mint állami állampolgár nyilvántartása céljából

– csalás azonosítása

 

Fájl rögzítése

A weboldal a naplófájlok használatának szokásos gyakorlatát követi. Ezek a fájlok rögzítik a látogatókat, amikor meglátogatják a webhelyet. Minden hosting cég ezt teszi, és ez része a hosting szolgáltatás elemzésének. A naplófájlokon keresztül gyűjtött információk közé tartoznak az IP-címek, a böngésző típusa, az internetszolgáltató (ISP), a dátum és az idő, a hivatkozó/hivatkozó oldalak és a kattintások száma, ha van ilyen. Ezek az adatok nem kapcsolódnak semmilyen személyazonosításra alkalmas információhoz. Ezen információk célja a trendek elemzése, a weboldal adminisztrálása, a felhasználók mozgásának nyomon követése a weboldalon és demográfiai információk gyűjtése.

 

Harmadik felek adatvédelmi irányelvei

Az állam adatvédelmi politikája nem vonatkozik azokra a partnerekre, akikkel együttműködünk (fizetési átjáró, tárhelyszolgáltató). Ezért javasoljuk, hogy részletesebb információkért olvassa el ezen harmadik felek vonatkozó adatvédelmi irányelveit.

A cookie-kat letilthatja az egyes böngészőbeállításokon keresztül. Ha többet szeretne megtudni a cookie-k kezeléséről az egyes webböngészőkben, megtalálhatja az Ön által használt böngészők megfelelő webhelyein.

 

Az Ön jogai és kötelezettségei

Az Öntől kért személyes adatok feltétlenül szükségesek a kért dokumentum kiállításához és az Önről vezetett nyilvántartásunkhoz. Lehetősége van azonban a következő jogok gyakorlására:

Hozzáférési jog – joga van másolatot kérni személyes adatairól. A szolgáltatásért kis díjat számíthatunk fel.

Helyesbítéshez való jog – Önnek joga van kérni tőlünk, hogy javítsunk ki minden olyan információt, amely szerinte pontatlan.

Személyes adatainak bármilyen változása esetén köteles haladéktalanul, de legkésőbb a változástól számított 3 hónapon belül értesíteni minket

Ha jelentkezik, egy hónap áll rendelkezésünkre, hogy válaszoljunk Önnek. Ezen jogok bármelyikének gyakorlásához kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

 

Információ a gyermekekről

Csak felnőtt kérelmezheti az állampolgárságot attól a pillanattól kezdve, hogy eléri a 18. életévét. A 18 év alatti személyek esetében a kérelmet szülő vagy felelős jogi képviselő nyújtja be. Személyes adataik feldolgozására a jelen Szabályzat ugyanúgy vonatkozik, mint a felnőttekre.

 

Az Adatvédelmi szabályzat módosításai

Adatvédelmi irányelveinket időről időre frissíthetjük. Ezért javasoljuk, hogy rendszeresen ellenőrizze ezt az oldalt az esetleges változásokért. A változásokról az új Szabályzat ezen az oldalon történő közzétételével értesítjük Önt. Ezek a módosítások azonnal hatályba lépnek, amint közzéteszik őket ezen az oldalon.

 

Kapcsolat

Ha bármilyen kérdése van, vagy tájékoztatni szeretne minket személyes adatainak megváltozásáról, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk e-mailben: [email protected]

Slobodný suverénny európsky štát

Sebestačný spoločný život a byť tu jeden pre druhého. V mieri, so vzájomnou úctou, rešpektom a ohľaduplnosťou – ku vlastným životom, životom iných ľudí a všetkých bytostí a k prírode.

Zaregistrovať
občianstvo